Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KuboSH17

5. 3. 2009 22:16
Odstavec Bohatý Manny

Řekl bych, že autor má v tomto odstavci chybu, protože celou dobu hovoří o Mannym Ramirezovi a v tomto odstavci zmiňuje Mannyho Rodrigueze...

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

5. 3. 2009 10:03
Autorova logika houpacího koně

"Jelikož je to národní dominikánský sport a to s obrovským náskokem před sporty jinými, nic jiného než se stát jeho fandy, nám “přistěhovalcům” ani nezbývá."

.

Až se přestěhuji do Grónska, tak se stanu fandou sportu "válení sněhuláků", protože je to tam nejpopulárnější sport??? Bože, ta submisivita ...;-D

0 0
možnosti

arnost-ek

5. 3. 2009 7:29
no...

Ale platí to poplatníci, platí to samozřejmě jako všude jinde občané těch států, kde fungují firmy, které klubům platí za reklamy. Není to sice přímo formou daní, ale je to skoro stejně přímo formou zvýšených nákladů na ty výrobky, o které se navýší jejich cena.

0 0
možnosti

Ing.Rudolf Kitler-prezident ČSSR

5. 3. 2009 7:55
Re: no...

Já nevím, ale ty firmy , co zadávají reklamu jsou spokojený , diváci co čumí na baseball jsou spokojeny, majitelé klubu jsou spokojení a ti plácalové do míčku jsou spokojení....... tak o co vlastně jde? :-)

0 0
možnosti

xRocky

5. 3. 2009 6:07
Kdyby

byl ten kluk placen z penez danovych poplatniku, tak ma to Vase povidani mozna nejakou platnost. Ale ono to tak prece neni, ten kluk je placen ze soukromych penez. A tyhle penize (alespon v demokratickych zemich) muzou ony soukrome subjekty utratit za co se jim zlibi. Navic (jak je spravne naznaceno v prispevku od aussie) je ten kluk soucasti obrovskoho byznysu z nehoz samozrejme plynou nemale dane jejichz cast se potom pouzije treba prave ne ty chude.

0 0
možnosti

aussie

5. 3. 2009 4:35
Autor

trosku pozapomnel, ze jde hlavne o marketing a PR klubu... Nevim presne, za kolik miliard prestoupil pred par lety beckham do realu madrid, nicmene veskere naklady na jeho "provoz" se klubu vratily za jeden (1!!!) den prodeje dresu s jeho jmenem... Vivat Fidel! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2054x
Autor žije již 15-tým rokem mimo Evropu, od roku 2000 se usadil v Dominikánské republice, kde žije a má rodinu. Příležitostně psal reportáže mimo jiné pro časopisy Týden, Sirius, Dolce Vita a spolupracoval jako zpravodaj s českou pobočkou stanice BBC pro Karibik. Je autorem autobiografické knihy – „Klaunova zpověď“, která vyšla v roce 2004 v Čechách v nakladetelství DEUS.